Algemeenupdates

Te huur: representatieve (praktijk)ruimte

By 8 oktober 2019 oktober 14th, 2019 No Comments

De Bildtse Slag zoekt een huurder voor de (praktijk)ruimte bij de ingang van het zwembad van het drukbezochte sportcomplex in Sint Annaparochie. Affiniteit met sport is een pre maar niet perse een noodzaak.

De ruimte van 29 m2 heeft een voorportaal van 10 m2 en is voorzien van een aparte ingang, verwarming, TL verlichting, diverse stroompunten (zelfs in de vloer), moderne airco-unit in het dak en een keukenblok met kraan, wasbak en 4 kastjes.

Huurprijs is 400,- euro per maand, inclusief 21% BTW, inclusief water, gas en elektra. De ruimte is per direct beschikbaar.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met J. Dijkstra via info@bildtseslag.nl of bel je met 0518401270.

Leave a Reply