updatesZwembad

Start nieuwe seizoen vanaf 17 augustus.

By 17 augustus 2020 No Comments

Na de zomervakantie gaan de zwemlessen deze week weer van start. Met wat aanpassingen kunnen we gelukkig alle lesgroepen van het Zwem ABC weer lesgeven. Daar zijn wij als team van De Bildtse Slag erg blij om hebben er weer zin in !

Tevens gaan ook de doelgroepen op 1 september weer van start. Er kan weer heerlijk in groepsverband en onder deskundige begeleiding weer fanatiek gezwommen worden.

Recreatief zwemmen behoort ook tot de mogelijkheden. Heerlijk baantjes zwemmen op een tijd die uitkomt. Individueel of gezellig samen. Lekker spelen en glijden voor de kinderen op woensdagmiddag of vrijdagavond disco zwemmen De weekenden zijn we ook weer geopend voor recreatief zwemmen.

Wij als team van de Bildtse Slag heten u weer van harte welkom !