Geen categorieupdatesZwembad

Vanaf 31 augustus start doelgroepen ! Gratis proefles.

By 23 augustus 2021 No Comments

Vanaf dinsdag 31 augustus gaan onze fanatieke, ontspannende en sportieve doelgroepen weer van start!

Dinsdag ’s morgens lekker sportief de week starten met Aquajoggen, met wet-belt gevarieerde oefeningen op muziek. Hou je van variatie en de zwemsport dan kun je  ’s avonds meedoen met trimzwemmen. Dit is ook op donderdagavond mogelijk. Op woensdagavond  kun de uitdaging aangaan met onze fanatieke groep  Aqua Bootcamp. Donderdagmiddag wordt er Aqua Fit gegeven, een gevarieerde up tempo training op muziek.

Op woensdagmorgen, donderdagmorgen en vrijdagmiddag hebben we Aqua Gym 50 +, een ontspannen en sociale manier om te bewegen in water of te herstellen. Hierbij veel aandacht voor de algehele conditie en lenigheid.

Lekker bewegen en aan de conditie werken onder leiding van een van onze deskundige en enthousiaste instructeurs!

Lijkt het je leuk om een keertje mee te doen? Neem dan een gratis proefles en meld je aan 0518 401270.