updatesZwembad

Griezelzwemmen weer een succes!

By 4 november 2021 No Comments

Angstaanjagende taferelen in de Bildtse Slag

Voor Corona organiseerde de Bildtse Slag ieder jaar rond Halloween het “Griezelzwemmen”.  Eindelijk was er nu weer de mogelijkheid om deze leuke, spannende en altijd druk bezochte avond en middag op 29 en 30 oktober voor de jeugd te kunnen organiseren.

Op vrijdagavond, wat normaal de discoavond is, en zaterdag waren er ook deze keer weer volop kinderen die de hele avond konden griezelen! In een omgetoverd zwembad met spoken, heksen en spinnen hebben alle kinderen volop genoten.

Met ongeveer 200 kinderen was dit jaar was het weer een groot succes! Naast het griezelzwemmen rond Halloween organiseert De Bildtse Slag in april ook altijd een groot strandfeest!

Kijk ook op: https://www.bildt.nu/nieuws/algemeen/14937/angstaanjagende-taferelen-in-de-bildtse-slag