updatesZwembad

Na zomerstop starten de zwemlessen en doelgroepen weer!

By 29 augustus 2022 No Comments

Na de zomervakantie gaan de zwemlessen weer van start. Dinsdag 30 augustus starten de lesgroepen van het Zwem ABC weer. Ons team van De Bildtse Slag heeft er weer zin in om alle kinderen weer te ontvangen !

 

Tevens gaan ook onze fanatieke, ontspannende en sportieve doelgroepen op 6 september weer van start. Er kan weer heerlijk in groepsverband en onder deskundige begeleiding weer aan de conditie gewerkt worden.

Dinsdag ’s morgens lekker sportief de week starten met Aquajoggen, met wet-belt gevarieerde oefeningen op muziek. Hou je van variatie en de zwemsport dan kun je  ’s avonds meedoen met trimzwemmen. Dit is ook op donderdagavond mogelijk. Op woensdagavond kun je de uitdaging aangaan met onze fanatieke groep Aqua Bootcamp. Donderdagmiddag wordt er Aqua Fit gegeven, een gevarieerde up tempo training op muziek.

Op woensdagmorgen, donderdagmorgen en vrijdagmiddag hebben we Aqua Gym 50 +, een ontspannen en sociale manier om te bewegen in water of te herstellen. Hierbij veel aandacht voor de algehele conditie en lenigheid.

GRATIS PROEFLES!

Lijkt het je leuk om een keertje mee te doen? Neem dan een gratis proefles en meld je aan 0518 401270.

Recreatief zwemmen behoort ook tot de mogelijkheden. Heerlijk baantjes zwemmen op een tijd die uitkomt. Individueel of gezellig samen. Lekker spelen en glijden voor de kinderen op woensdagmiddag of vrijdagavond disco zwemmen De weekenden zijn we ook weer geopend voor recreatief zwemmen.

Wij als team van de Bildtse Slag heten u van harte welkom !