updatesZwembad

Na zomervakantie starten de zwemlessen en doelgroepen weer! Meld je aan!!!

Na de zomervakantie gaan de zwemlessen weer van start. Vanaf dinsdag 3 september starten de lesgroepen van het Zwem ABC weer. Ons team van De Bildtse Slag heeft er weer zin in om alle kinderen weer te ontvangen ! Ook is er nog voldoende plek voor nieuwe kinderen vanaf 4 jaar om dan te gaan starten. Dus meld je telefonisch of via het aanmeld formulier op deze site aan. Haal bij ons het officiële zwem-ABC.

 

Tevens gaan ook onze fanatieke, ontspannende en sportieve doelgroepen vanaf 3 september weer van start. Er kan weer heerlijk in groepsverband en onder deskundige begeleiding weer aan de conditie gewerkt worden.

Dinsdag ’s morgens lekker sportief de week starten met Aquajoggen, met wet-belt gevarieerde oefeningen op muziek. Hou je van variatie en de zwemsport dan kun je  ’s avonds meedoen met trimzwemmen. Dit is ook op donderdagavond mogelijk. Op woensdagavond kun je de uitdaging aangaan met onze fanatieke groep Aqua Bootcamp. Donderdagmiddag wordt er Aqua Fit gegeven, een gevarieerde up tempo training op muziek.

Op woensdagmorgen, donderdagmorgen en vrijdagmiddag hebben we Aqua Gym 50 +, een ontspannen en sociale manier om te bewegen in water of te herstellen. Hierbij veel aandacht voor de algehele conditie en lenigheid.

GRATIS PROEFLES!

Lijkt het je leuk om een keertje mee te doen? Neem dan een gratis proefles en meld je aan 0518 401270.

Wij als team van De Bildtse Slag heten u van harte welkom !