Sporthallen

Sporten doe je bij De Bildtse Slag

Volleybal, basketbal, badminton, handbal, zaalvoetbal, kaatsen en turnen: deze sporten kunnen allemaal worden beoefend in de sporthal en het gymlokaal. De sporthal is NOC/NSF gecertificeerd en heeft velden met alle officiële wedstrijdmaten.

Op de tribune kunnen 250 mensen plaatsnemen en op de begane grond is in de entreehal een prima zicht op de sporters. Na de training of wedstrijd kan dan een hapje en drankje worden verkregen in het sportcafé.

Wilt u de sporthal of gymlokaal huren? Informeer naar de mogelijkheden, dagen en tijden in overleg.

Wat wij te bieden hebben?

Accommodaties

De sporthal van De Bildtse Slag beschikt over verschillende, goed onderhouden, moderne accommodaties. Onze sporthal beschikt over verschillende ruimtes met daarbij de belijningen en faciliteiten die u mag verwachten van een sporthal. In additie daarop beschikken we ook over een kaatswand en klimmuur.

Accommodaties bekijken

Sportcafé

In ons gezellige en sfeervolle sportcafé is het genieten van een hapje en een drankje. Niet alleen tijdens, na of zelfs voor het sporten. Ook tijdens de zwemlessen van de kinderen. Gedurende de avonduren is het tijdens en na sportwedstrijden- en trainingen goed toeven bij Jelger en Aukje, beheerders van het sportcafé.

Ontdek het sportcafé

Klimwand

Als enige sporthal in Friesland beschikt De Bildtse Slag over een klimwand in haar sporthal. Deze klimwand is uitermate geschikt voor gebruik tijdens teamuitjes waarbij het de teambuilding is die centraal staat. Klik op de onderstaande link om een impressie te krijgen van de klimwand in onze sporthal.

Meer over de klimwand

De Bildtse Slag heeft de sporthal waar je naar op zoek bent.

Voor iedere sport

Onze sporthal biedt ruimte voor verschillende sporten. Zo hebben we zelfs een klimwand!

Moderne voorzieningen

Onze sporthal heeft moderne en goed onderhouden voorzieningen en faciliteiten.

Ruimte voor 400 bezoekers

Groot evenement? Er passen wel 400 bezoekers op de tribunes in onze sporthal.