Leerlingvolgsysteem LVS

Leerlingvolgsysteem.

Als ouder / verzorger vindt u het belangrijk om regelmatig te worden geïnformeerd over de vorderingen van uw kind. Tevens wilt u graag op de hoogte zijn van de laatste resultaten. Voor de zwemonderwijzers blijft het altijd moeilijk om na afloop van de les iedere ouder of verzorger persoonlijk te woord te staan. Hiertoe ontbreken, zoals u kunt begrijpen, de tijd en mogelijkheden.

Om u direct op de hoogte te houden van de lesresultaten maken wij gebruik van het interactieve leerlingvolgsysteem ‘Internet Zwemscore Module™’. Dit betekent dat aan het einde van de maand de zwemonderwijzer de individuele resultaten opneemt en deze invoert in een speciaal hiertoe ontwikkeld computerprogramma. De zwemscores worden aan het einde van de iedere maand bijgewerkt. Zo kunnen u en uw kind deze scores zien via een persoonlijke pagina (beveiligd met een zelf te kiezen wachtwoord) online. Smileys geven de vorderingen van u kind op een speelse manier weer.

Website en inloggegevens.

U leest hieronder een stappenplan om in te kunnen loggen in het leerlingvolgsysteem. U kunt zelf een wachtwoord aanmaken. 

Stappenplan voor inloggen

Stap 1:    Ga naar https://webshopdebildtseslag.recreatex.be/

Stap 2:    Klik op “Wachtwoord vergeten”

Stap 3:    Voer uw voornaam van uw kind, achternaam (geen tussenvoegsel) en uw e-mailadres in en u ontvangt een e-mail met gegevens om toegang  te krijgen tot uw account.

                 Gelieve enkel de gegevens in te vullen die bij ons bekend zijn. Daarom de voor- en achternaam van uw kind want die zit in een lesgroep.

Stap 4:    Controleer uw e-mail. Er is een e-mail verzonden naar u met uw inloggegevens en een link om uw wachtwoord aan te passen.

Stap 5:     Nadat u uw wachtwoord heeft aangepast kunt u met de in de mail verstuurde gebruikersnaam en het door u zojuist aangemaakte wachtwoord inloggen in het leerlingvolgsysteem.

Vragen of meer informatie

Voor vragen of meer informatie over het leerlingvolgsysteem van uw kind kunt u contact opnemen met sportcentrum De Bildtse Slag via tel. 0518 – 401270. De desbetreffende zwemonderwijzer zal dan telefonisch contact met u opnemen. Vragen via e-mail worden niet beantwoord.